integritetspolicy.

VILKA VI ÄR

Launchpad Research Limited är ett marknadsundersökningsföretag baserat i Storbritannien. Registrerad i England & Wales nr: 04403337.

Företaget är ett marknadsundersökningsföretag [MRS] företagspartner och registrerat med Information Commissioner's Office registreringsnummer: Z2068438 och följer som sådan dataskyddslagen 2018, allmän dataskyddsförordning [UKGDPR] och följer MRS-uppförandekoden .

</s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s>

Denna policy förklarar hur vi samlar in, använder, avslöjar och skyddar dina uppgifter. Det gäller inte insamling och användning av personuppgifter för marknadsundersökningar vi genomfört. I dessa fall hänvisas till vår integritetspolicy för deltagare.

VEM DENNA POLITIK Gäller

Denna sekretesspolicy gäller för individer eller organisationer som:

  • Fråga om Launchpad Research om våra tjänster

  • Commission Launchpad Research för att tillhandahålla forskningstjänster

  • Ge produkter och tjänster till Launchpad Research

  • Fråga om Launchpad Research om potentiella lediga platser eller ansöka om annonserade tjänster

  • Har kontaktats av Launchpad Research för marknadsföringsändamål

  • Har samarbetat med Launchpad Research inom nätverksaktiviteter, som leverantör eller underleverantör eller som en annan känd affärskontakt

</s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s>

Vi samlar in information och data om kontakter:

  • Direkt från kommunikation vi får från kontakter, inklusive via e-post, telefon, ansikte mot ansikte, via webbformulär på våra webbplatser [Launchpanel.co.uk & Launchpadresearch.com] och visitkort

  • Från offentligt tillgängliga sekundära källor

</s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s>

Denna information och data används för att:

  • Återkontakta individer och organisationer i enlighet med arten av deras förhållande till Launchpad Research (t.ex. som klient, potentiell klient, potentiell jobbsökande eller leverantör / underleverantör)

  • Eller för att ge information om våra produkter och tjänster för marknadsföringsändamål. Ibland kan vi kontakta dig med information om våra produkter och tjänster via e-kommunikation. Du kommer att ges möjlighet att välja eller välja bort alla marknadsföringskommunikationer som vi skickar dig för att indikera att du inte längre vill få vårt direktmarknadsföringsmaterial

</s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s>

Förutom informationen i denna sekretesspolicy är Launchpad Research bunden av uppförandekoden för Market Research Society (MRS) ( http://www.mrs.org.uk ) och är helt engagerad i att uppfylla kraven i Storbritannien Allmän dataskyddsförordning om dataskydd.

</s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s>

TYP & SYFTE MED DATAINSAMLING

Vi kommer att samla in personlig information om kontakter för att svara på förfrågningar, genomföra projekt på uppdrag av kunder, marknadsföra våra produkter och tjänster och utföra andra dagliga affärsaktiviteter. Den rättsliga grunden för insamling och behandling av uppgifter är legitima intressen.

</s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s>

Vi samlar in information direkt från kontakter, till exempel:

  • namn

  • Organisations namn

  • Jobbtitel / roll

  • Telefonnummer

  • E-postadress

  • postadress

  • Foton för MRS ID-kort

  • Fältarbetarnas bredd av erfarenhet

  • bankuppgifter

För att marknadsföra våra tjänster till relevanta organisationer kan vi också samla in kontaktinformation som är fritt tillgänglig online. (Vi kan till exempel samla in kontaktuppgifter för personer i särskilda jobbroller inom vissa typer av organisationer, så att vi kan kontakta dem om de tjänster vi tillhandahåller.)

Vi delar inte personlig information med tredje part för något annat syfte än de som ges i detta sekretessmeddelande, såvida inte detta har avtalats med kontakter i förväg för ett specifikt syfte.

</s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s>

ÖVERFÖRING, LAGRING & BEHÅLLNING

Säkerheten för dina personuppgifter är mycket viktig för oss. Vi har infört rimliga fysiska, elektroniska och administrativa förfaranden för att skydda den information vi samlar in. All kund- och leverantörsdata förvaras i EU-baserade ISO27001-certifierade datacenter, värd för molnbaserad programvara; vi har fysisk säkerhet på våra kontor och kontrollerad tillgång till våra datorsystem. Launchpad Research följer till fullo all tillämplig dataskyddslagstiftning.

</s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s>

Vi skickar alltid personlig information utanför EES om det mottagande företaget skyddar personlig information på samma sätt som om den var baserad inom EES. Detta innebär att vi bara skickar personlig information till ett land utanför EES om:

  1. den brittiska dataskyddsförordningen har fastställt att det relevanta icke-EES-landet ger en adekvat skyddsnivå för personlig information

  2. enligt avtal mellan oss och det relevanta företaget som är baserat i det land som inte är EES och som innehåller dataskyddsklausuler som antagits eller godkänts av den brittiska GDPR, eller

  3. vi skickar data till USA enligt Privacy Shield.

</s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s>

Uppgifter sparas under en rimlig och proportionell tidsperiod som varierar beroende på förhållandet mellan kontakten och Launchpad Research. Vi granskar de uppgifter som vi lagrar regelbundet och raderar data så snart det inte längre krävs för legitima affärsändamål.

SMÅKAKOR

Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats och för att förbättra webbplatsens prestanda. Se vår cookiepolicy för mer information.

LÄNKAR

För att underlätta för användare av denna webbplats kan det finnas länkar till andra webbplatser. Tänk på att tredjepartswebbplatser som du kan länka till från denna webbplats är utanför LPR: s kontroll och vi är inte ansvariga för deras integritetspraxis eller innehåll. Vi föreslår att du kontaktar dessa webbplatser direkt för information om deras integritetspolicy.

UPPDATERINGAR

Vi förbehåller oss rätten att efter eget gottfinnande när som helst ändra vår integritetspraxis och uppdatera och göra ändringar i denna sekretesspolicy. Om vi ​​gör några ändringar kommer vi att uppdatera vår policy på den här webbplatsen.

DINA RÄTTIGHETER
  • Tillgång till din personliga information som innehas av Launchpad Research

  • Begär att dina personuppgifter korrigeras om du anser att uppgifterna är felaktiga

  • Att glömmas bort; och dina personuppgifter raderas och raderas

  • Begär att behandlingen av dina personuppgifter är begränsad

  • Att när som helst dra tillbaka samtycket till behandlingen av deras uppgifter

Det finns inga lagstadgade eller avtalsmässiga krav för att tillhandahålla dina personuppgifter. Om du vill se, ändra eller ta bort din personliga information som vi har, eller motsätta dig behandling eller dra tillbaka ditt samtycke, skicka ett e-postmeddelande till dpo@launchpadresearch.com med en beskrivning av din begäran.

</s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s>

Om du vill kan du kontakta Market Research Society [ https://mrs.org.uk ] för att fråga om dina rättigheter eller göra ett klagomål. Du har också rätt att lämna in ett klagomål till Information Commissioner's Office [ICO], tillsynsmyndigheten i Storbritannien för dataskydd.

Denna policy uppdaterades den 5 januari 2021.